Blog Oral-B
Resultaten

1.200 Ambassadeurs hebben Oral-B PRO uitgeprobeerd.

97% van de Ambassadeurs zou de elektrische tandenborstel van Oral-B aanbevelen bij anderen.

1.200 Ambassadeurs van Lekker in het Leven hebben gedurende 8 weken de elektrische tandenborstel van Oral-B PRO getest. Ze hebben al hun poetservaringen en foto's met ons gedeeld. Hier vind je de belangrijkste resultaten op een rij.


De mening van de Ambassadeurs na het project:

De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Van 26 augustus tot 31 oktober 2014, hebben 1.200 Ambassadeurs de elektrische tandenborstel van Oral-B getest in een project van Lekker in het Leven.

Oral-B PRO 600

Adviesprijzen:
Oral-B PRO 600: €49,99
Oral-B PRO 2000: €91,99
Oral-B PRO 5000: €199,90
Oral-B PRO 7000: €249,-

Aanvullende informatie over het product:
Oral-B

Geen minpunten

Met deze tandenborstel voelen mijn tanden glad en lijken mijn tanden te glanzen. Pluspunten: poetsen zonder kracht te zetten, keuze uit verschillende opzetborstels, ingebouwde poetsdruksensor. Minpunten: geen.

Ambassadeur Delfzijl

Gezond tandvlees

Het grootste verschil vind ik hoe glad mijn tanden naderhand aanvoelen en dat mijn tandvlees nu al rustiger is dan voorheen. Je voelt en ziet toch echt wel een duidelijk verschil ten opzichte van handmatig poetsen en daar doe je het uiteindelijk voor.

Ambassadeur Lotje44

Gladde tanden

Na 2 weken gebruik van de Oral-B PRO 600 Cross Action elektrische tandenborstel, voelen mijn tanden de hele dag glad en stralend aan.

Ambassadeur Vanessa

Ambassadeurs met Oral-B

Mijn ouders kwamen eten. Ik heb hen uitgebreid verteld over het Ambassadeursschap, de tandenborstel en hoe fijn en schoon ik hem vind poetsen. [...] Ze vonden het een erg mooi apparaat, mooi strak design en de smartguide helemaal te luxe! Erg praktisch en zeker de aanschaf van een nieuwe waard.

Ambassadeur Loezzz

Ambassadeur met Oral-B

Ik heb nu sinds een paar dagen de Oral B PRO 2000 in huis [...] en ondanks dat ik eerst sceptisch was over een elektrische tandenborstel ben ik nu helemaal om. Wat de reclame zegt over een tandartsschoon gevoel is echt waar. Mijn tanden voelen echt veel gladder en schoner aan.[...] Voor mij geen gewone tandenborstel meer!

Ambassadeur Mies1981