Blog Braun Silk-épil 7 Wet & Dry
14.06.2013 - 11:10 uur

Silk-épil 7: de highlights van ons project.

Silk-épil 7: de highlights van ons project.

We hebben 6 geweldige weken achter de rug waarin we de Silk-épil 7 hebben getest en het resultaat hebben vergeleken met onze oude ontharingsmethode.


Samen hebben we veel beleefd! Vandaag kijken we terug op de mooiste momenten uit ons project.

Vandaag is de allerlaatste dag van ons gezamenlijke project. Een mooi moment voor een uitgebreide samenvatting. Lees je mee?

Samen met de andere Ambassadeurs hebben we…

… startpakketten uitgepakt
Aan het begin van ons project hebben we een Ambassadeurs startpakket gekregen met daarin de Silk-épil 7 Wet & Dry epilator, leuke inside informatie en veel folders en kortingsbonnen om weg te geven. Met het marktonderzoeksboekje konden we naar de mening peilen van familie en vriendinnen. Alleen, of samen met anderen, hebben we onze pakketten snel uitgepakt en bekeken.

… online reviews geschreven
Om de Braun Silk-épil 7 bekend te maken, hebben we op verschillende plekken online reviews geschreven en die met elkaar gedeeld. Zo hebben we ook onze ervaringen gedeeld met andere meiden die geïnteresseerd zijn in epileren. De meest actieve Ambassadeur wordt beloond met een paar schoenen van Jimmy Choo!

… een shoppingmiddag georganiseerd met vriendinnen
Floor vond het super om te zien hoe we speciale activiteiten georganiseerd hebben om de Silk-épil 7 bekend te maken. Zo hebben sommigen van ons een speciale shoppingmiddag georganiseerd, waarbij we op zoek gingen naar mooie zomerkleding om onze gladde benen in te kunnen showen.

… ons linker- en rechterbeen met elkaar vergeleken en de blinddoektest uitgevoerd
Aan het begin van ons project konden we onze vriendinnen en onze echtgenoten het verschil tussen onze beide benen al laten voelen door middel van de blinddoektest. Halverwege ons project was het opnieuw tijd voor een tussenstand. Nadat we 5 weken de Silk-épil 7 op ons ene been hadden getest en op ons andere been onze oude vertrouwde ontharingsmethode hadden gebruikt, konden nu we nu goed de resultaten op lange termijn zien.

…foto’s gemaakt
Op de vele foto’s die we samen gemaakt hebben en die in de fotogalerij staan, kunnen we onder andere zien hoe de startpakketten werden opengemaakt en hoe we samen met vriendinnen en familie de Braun Silk-épil 7 hebben uitgeprobeerd en bekendgemaakt.

Samen met het Braun team willen we jullie hartelijk bedanken…
…voor jullie reacties op de projectblog, jullie online reviews, de vele mooie foto’s, de gespreksverslagen, de ingediende marktonderzoeken en jullie grote inzet en betrokkenheid tijdens ons project.

We vonden het ontzettend leuk om samen met jullie dit eerste Ambassadeurs Club project te doen en we verheugen ons op nog veel meer mooie projecten met jullie!

13.06.2013 - 12:32 uur

We zetten de eindsprint in met Braun!

We zetten de eindsprint in met Braun!

Het Braun Silk-épil 7 project is bijna afgelopen. Aanstaande vrijdag zit het erop! Via deze blogpost laten we weten hoe we samen de eindstreep gaan halen.


Vanaf vrijdag kunnen we het eindonderzoek gaan invullen. Je kunt het onderzoek dan vinden in je Ambassadeurs Club dashboard. Het onderzoek zal twee weken lang online staan, dus we hebben tot en met 28 juni de tijd om het in te vullen.

Dit is een erg belangrijk onderzoek waarin al onze ervaringen van de afgelopen zes weken worden verzameld. Voordat het zover is hebben we nu nog tijd om het volgende te doen:

Online reviews schrijven
Je hebt waarschijnlijk al online reviews geplaatst op vergelijkingssites of e-shops (Wehkamp, Beslist, Kieskeurig, Vergelijk) of op beauty sites en fora (Beautygloss, Girlscene, Viva, Ellegirl en Cosmopinie). Heb je er ook aan gedacht om jouw mening te geven op Getest en Beoordeeld op de site Lekker in het Leven? Deel hier de links naar jouw online reviews en lees ook wat de andere Ambassadeurs online hebben geschreven.

Marktonderzoeksformulieren invullen
Heb je nog marktonderzoeksformulieren die je door je vriendinnen of familie kan laten invullen? Vraag ze dan nog snel naar hun mening en klik hier om direct aan de slag te gaan om de formulieren aan ons door te geven. Je volle marktonderzoeksboekje hoef je niet naar ons op te sturen; je mag deze gewoon houden of weggooien – nadat je de antwoorden uit het boekje online hebt ingevuld natuurlijk.

Gespreksverslagen doorgeven
Ook gespreksverslagen kunnen jullie nog insturen. Dus trek nog snel die ene buurvrouw en vriendin aan de mouw om te vragen wat zij van de Silk-épil 7 van Braun vinden en geef het hier aan ons door!

@Iedereen: zet jij ook de eindsprint in?

10.06.2013 - 11:55 uur

Word marktonderzoeker voor Braun.

Word marktonderzoeker voor Braun.

In ons Ambassadeurs project telt niet alleen onze eigen mening, maar willen we ook zoveel mogelijk feedback verzamelen van onze vriendinnen en familie.


De marktonderzoeksformulieren uit ons startpakket kunnen ons daarbij helpen. Veel Ambassadeurs hebben de marktonderzoeken al gebruikt om familie, vriendinnen en collega's te vragen naar hun mening over de Braun Silk-épil 7.

Ambassadeur Sumerian heeft de Silk-épil 7 gedemonstreerd op een verjaardagsfeestje:

Afgelopen zaterdag ben ik naar de verjaardag van mijn nichtje geweest. Wetende dat daar veel meiden aanwezig zouden zijn heb ik mijn kitje meegenomen natuurlijk. Apparaatje mee en natuurlijk ook brochures en marktonderzoeksformulieren. [...] Na afloop van het gesprek heb ik brochures uitgedeeld (12!) en ook evenveel marktonderzoeksformulieren. Kortom: een zeer geslaagde avond als je het mij vraagt!

En zo werkt het:

  • Vertel je vriendinnen, familie en collega's over de ervaring die je hebt opgedaan met de Silk-épil 7.
  • Laat hen vervolgens de marktonderzoeksformulieren invullen.
  • Ga naar je Ambassadeurs dashboard en log in.
  • Klik op "Dien een marktonderzoeksformulier in".
  • Neem nu de antwoorden over van de ingevulde marktonderzoeken.

@Iedereen: wat vinden je vriendinnen en collega's van de marktonderzoek? Vinden ze het leuk om deze in te vullen en je op die manier te helpen met het project?

07.06.2013 - 11:09 uur

Linkerbeen vs rechterbeen: de tussenstand.

Linkerbeen vs rechterbeen: de tussenstand.

We zijn alweer in week vijf van ons project met de Silk-épil 7. Daarom is het tijd om de tussenstand op te maken!


Nu we een aantal weken de Silk-épil 7 op ons ene been hebben getest en op ons andere been onze oude vertrouwde ontharingsmethode hebben gebruikt, kunnen we gaan beoordelen! Het is nu niet meer een eerste indruk, maar het zijn langere termijn resultaten. Wat zijn jouw bevindingen als je de volgende aspecten vergelijkt:

  • De teruggroei van de haartjes: is die langzamer?
  • De hoeveelheid haren: groeien er minder terug?
  • De zachtheid van je benen: vind je dat je geëpileerde been zachter aanvoelt?
  • Ingegroeide haren: heb je hier (nog) last van?
  • Comfort: vind je epileren makkelijker en comfortabeler na deze 5 weken?

Ben je tevreden met de resultaten op de langere termijn? Deel je indrukken op beautywebsites en -fora. Hier zijn enkele suggesties: Beautygloss, Girlscene, Viva, Ellegirl en Cosmopinie. Jouw mening telt en kan het verschil maken!

@Iedereen: na bijna vijf weken testen, wat denk je van de resultaten? Op welke beautysites of -fora ga jij je mening delen?

04.06.2013 - 09:13 uur

Epileren is voor iedereen!

braun-iedereen-epileren-jpg

Ben je het scheren beu, ben je bang voor waxen of teleurgesteld door de ontharingscrème... hebben jouw vriendinnen al aan epileren gedacht?


Voordat ons project met de Braun Silk-épil 7 begon gebruikte je misschien geen epilator. Hoe zit het met je vriendinnen?

Quick poll
Met het project met de Braun Silk-épil 7 heb je een ontharingsmethode ontdekt waar je anders misschien nooit aan had gedacht. En je vriendinnen, wat gebruiken zij?

Epilator Braun Silk Epil ervaring

Wat zijn volgens jou de redenen waarom zij geen epilator gebruiken? Dat zijn misschien wel dezelfde redenen die jij had voor ons project begon. Stel hen de vraag en laat ons de resultaten weten via een gespreksbericht. We zijn heel benieuwd!

Getest en beoordeeld
Jouw vriendinnen zijn misschien net als jij lid van het Lekker in het Leven platform. Lezen zij ook graag de rubriek "Getest en beoordeeld"? Deze rubriek is de ideale plek om een online review van de Braun Silk-épil 7 te posten om zo de internetgebruikers te helpen om hun mening te vormen. Het artikelnummer dat je hier ziet is een beetje anders, maar het gaat wel om hetzelfde product. Het enige verschil is dat er bij deze Silk-épil meer opzetstukjes zijn bijgeleverd en hij is grijs in plaats van roze. Aan de slag!

@Iedereen: heb jij al een aantal vriendinnen overtuigd om met de Silk-épil 7 te gaan epileren? Wat waren jouw argumenten hiervoor?