Over de Ambassadeur Club

Doe mee!
Word Ambassadeur in een paar stappen:

1. Log in als Lekker in het Leven lid en keer terug naar de website.

Log in als Lekker in het Leven lid

2. Ben jij al lid van Lekker in het Leven?
Meld je dan direct aan als Ambassadeur.
Meld je aan als Ambassadeur

Jouw voordelen als een Ambassadeur:

 • Ontdek VIP informatie

  Jij bent een van de eersten die nieuwe P&G producten mag ontdekken. Met de informatie en producten die je ontvangt, kan jij ze introduceren aan jouw vrienden en familie.

 • Probeer en deel uit aan je vrienden

  Je gaat de nieuwste P&G producten uitproberen. Deel jouw productervaringen en staaltjes met jouw vrienden en alle geïnteresseerden.

 • Werk samen met merken

  Help jouw favoriete merken met jouw mening: deel met ons de productervaringen, indrukken en meningen van jou en je vrienden.

Als je Ambassadeur bent, profiteer je van vele voordelen: samen met andere Ambassadeurs ontdek jij als een van de eersten nieuwe P&G producten en heb je de kans om met jouw favoriete merken te werken - vrijblijvend en gratis.

Richtlijnen

Lid zijn van de Ambassadeurs Club:

We willen graag dat iedereen het leuk vindt om lid te zijn van de Ambassadeurs Club. Om onze projecten tot een succes te maken, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld.

1. De keuze is aan jou

Jij beslist met welke projecten je graag mee wilt doen. We nodigen je uit voor projecten waarvan wij denken dat jij ze interessant vindt. Je kiest zelf voor welk project je je vervolgens aanmeld.

2. Wees eerlijk

 • Laat iedereen met wie je over het product praat weten dat je lid bent van de Ambassadeurs Club van Lekker in het Leven.
 • Vertel je vrienden en familie openhartig wat je van het product vindt.
 • Probeer de zaken niet mooier voor te stellen dan ze zijn. Als een van de nieuwe producten je niet bevalt, laat ons dan weten wat er volgens jou mis mee is - en hoe het beter kan.

3. Wees oprecht

 • Raad testproducten alleen aan als je denkt dat het product de moeite waard is.
 • Het is niet de bedoeling om nieuwe producten overdreven aan te prijzen, een ongedwongen eerlijk gesprek komt veel beter over.
 • Alle meningen tellen - zelfs als je het er niet mee eens bent.

4. Wees vriendelijk

Elke projectgroep bestaat uit een team van Ambassadeurs, met een gezamenlijk doel. Als projectdeelnemer heb je de kans om je mening te delen met de andere Ambassadeurs Club leden op het projectblog. We stimuleren graag openhartige discussies, dus is het belangrijk om ook op het projectblog vriendelijk en open te zijn.

5. Wij staan voor je klaar

Samen maken we onze favoriete producten bekend. Hoe je dat doet is geheel aan jou, maar mocht je hulp nodig hebben om wat voor reden dan ook, dan staan we altijd voor je klaar.

Je kunt ons bereiken via de helpdesk in je persoonlijke Ambassadeurs Club dashboard, of stuur ons een mailtje via info@ambassadeursclub.nl.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over de Ambassadeurs Club.

Wat is een Ambassadeur?

Als Ambassadeur kun je nieuwe en bestaande producten uitproberen wanneer je geselecteerd wordt voor een project. Je kunt gratis samples en kortingsbonnen ontvangen, indien je mee mag doen aan een project. Deze kun je delen met vrienden en familie om zo het product bekend te maken. Je kunt je mening delen met de productontwikkelaars, om jouw favoriete producten nog beter te maken.

Wat krijg ik als Ambassadeur?

Iedereen van Lekker in het Leven die lid wordt van de Ambassadeurs Club krijgt de kans om als eerste nieuwe producten te proberen en uit te delen. We zullen je de nieuwe producten toesturen, zodat je ze thuis kan uitproberen, soms nog voor ze in de winkel liggen. Merken en fabrikanten krijgen eerlijke antwoorden van mensen zoals jij op de vraag hoe goed hun nieuwe producten werkelijk zijn.

Als ik Ambassadeur word, betekent dit dat ik mij ergens toe verplicht?

Zeker niet; je kunt zelf kiezen aan welke projecten je deelneemt, en met hoeveel (of hoe weinig) projecten je meedoet.

Hoeveel tijd kost het om Ambassadeur te zijn?

Je hoeft echt niet al te veel tijd aan je nieuwe rol te besteden. Het gaat alleen om het uitproberen van nieuwe producten, ze delen met vrienden en familie, bevindingen uitwisselen, en ons vertellen wat iedereen ervan denkt. Als het een product is dat je erg bevalt, wil je het vast graag aan iedereen gaan vertellen. Ambassadeur zijn is geen baan - het is gewoon ontzettend leuk!

Kan ik geld verdienen als Ambassadeur?

Nee, Ambassadeurs worden niet betaald, maar je zal er ongetwijfeld van genieten!

Wat zijn Ambassadeurs Sterren?

Telkens als je deelneemt aan een onderzoek, of een gespreksverslag indient, ontvang je Ambassadeurs Sterren. De Sterren tonen aan hoe actief en ervaren je bent als Ambassadeur.

Gebruiksvoorwaarden

Naast het standaard Lekker in het Leven-lidmaatschap bieden Lekker in het Leven en Procter & Gamble leden de gelegenheid om als Ambassadeurs aan Ambassadeurs projecten deel te nemen. Dit houdt in dat zij bepaalde al dan niet nieuwe producten kunnen testen en evalueren. Er kan eveneens gebruik worden gemaakt van bijkomende diensten die op de website worden aangeboden (bijv. deelnemen aan discussies op de blog van de Ambassadeurs Club).

Een upgrade van een Lekker in het Leven-lidmaatschap naar een Ambassadeurs Club lidmaatschap betekent niet dat de Ambassadeurs Club leden verplicht aan de Ambassadeurs projecten moeten deelnemen. Er wordt tevens geen enkele bijdrage aan de Ambassadeurs gevraagd om hun status van Lekker in het Leven-lid naar Ambassadeurs Club lid te upgraden of aan Ambassadeurs projecten deel te nemen.

Deze gebruiksvoorwaarden regelen uw gedrag met betrekking tot de Ambassadeurs Club. Mocht een conflict optreden tussen het privacybeleid van Lekker in het Leven en deze gebruiksvoorwaarden, dan hebben deze gebruiksvoorwaarden voorrang.

Toepassingsgebied

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle Lekker in het Leven-leden die hun Lekker in het Leven-lidmaatschap hebben opgewaardeerd naar een Ambassadeurs Club-lidmaatschap.

Registratie

De gebruikers dienen als Lekker in het Leven-leden geregistreerd te zijn, opdat ze hun lidmaatschap naar een Ambassadeurs Club-lidmaatschap kunnen upgraden en de mogelijkheid hebben om als Ambassadeurs aan projecten deel te nemen en om (nieuwe) producten te testen en te evalueren.

Met het upgraden van hun Lekker in het Leven-lidmaatschap naar een Ambassadeurs Club lidmaatschap zijn alle Lekker in het Leven-leden verplicht de gevraagde gegevens correct en accuraat invullen. Nadat een Ambassadeurs Club account is aangemaakt, zal het nieuwe Ambassadeurs Club lid een e-mail ontvangen om hun e-mailadres te controleren.

Gegevensbescherming / persoonlijke gegevens

De privacy regelgeving van Lekker in het Leven is van toepassing op het gebruik van de persoonlijke gegevens, die tijdens het aanmaken van een Ambassadeurs Club account en tijdens andere activiteiten gedurende een Ambassadeurs project worden verstrekt. U kunt deze vinden op: http://www.pg.com/privacy/dutch/privacy_notice.html.

Termijn, beëindiging

Het upgraden van het Lekker in het Leven-lidmaatschap naar een Ambassadeurs Club-lidmaatschap verplicht de gebruikers niet aan de Ambassadeurs projecten deel te nemen. De gebruikers kunnen op elk ogenblik hun Ambassadeurs account beëindigen door deze te annuleren of te verwijderen.

Gebruiksvoorschriften, deelname aan projecten

Tijdens het gebruik van het Ambassadeurs programma en de communicatie met andere leden/Ambassadeurs dienen alle Ambassadeurs te voldoen aan de toepasselijke wetten en andere leden/Ambassadeurs beleefd en respectvol te behandelen.

Tijdens de uitwerking van Ambassadeurs projecten zullen producten van specifieke adverteerders voor testdoeleinden aan een selecte groep van leden/Ambassadeurs worden geleverd. Van de leden/Ambassadeurs wordt verwacht dat ze de producten testen, evalueren en aan andere mensen aanbevelen. Indien producten van adverteerders aan anderen worden aanbevolen, zijn de leden/Ambassadeurs verplicht om te vermelden dat ze deelnemen aan een Ambassadeurs Club marketingproject. Leden/Ambassadeurs mogen enkel hun eigen opinie over de producten geven.

Verdere details worden uiteengezet in onze specifieke projectvoorwaarden, die in geval van twijfel de voorrang zullen hebben op deze gebruiksvoorwaarden.

De Ambassadeurs Club-leden hebben geen wettelijk recht om aan specifieke projecten mee te werken. De deelnemers aan een project worden geselecteerd op basis van de ledendetails en volgens hun interesses en strekkingen. De uiteindelijke keuze ligt bij Lekker in het Leven. Van de leden wordt in het algemeen verwacht dat ze de wettelijke leeftijd hebben om aan projecten deel te nemen.

Lekker in het Leven behoudt zich het recht voor leden/Ambassadeurs uit een project uit te sluiten in het geval dat een inbreuk op deze gebruiksvoorwaarden of op de specifieke Deelnamevoorwaarden aan een project werd gepleegd. Goederen of artikelen die de leden/Ambassadeurs hebben ontvangen als onderdeel van een project dat door Lekker in het Leven of de adverteerder werd georganiseerd, zijn productstalen die niet mogen worden verkocht. De verkoop van deze producten, in het bijzonder op platforms zoals eBay, is verboden. Gelieve te noteren dat de niet toegelaten herverkoop van producten een inbreuk op de handelsmerkrechten van de adverteerder kan zijn, vermits de adverteerder de testproducten niet voor herverkoop op de markt gebracht heeft.

Lekker in het Leven Ambassadeurs Sterren

Indien leden aan enquêtes deelnemen, gespreksverslagen toezenden, etc. kan Lekker in het Leven beoordelingspunten toekennen, de zogenaamde “Ambassadeurs Sterren". Deze Sterren laten zien hoe actief iemand als Ambassadeur is. Lekker in het Leven Ambassadeurs Sterren hebben geen intrinsieke waarde, zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Het aantal Lekker in het Leven Ambassadeurs Sterren dat wordt toegekend om deel te nemen aan een project zal op individuele basis door Lekker in het Leven worden bepaald. Lekker in het Leven behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik het Ambassadeurs Sterprogramma te wijzingen, uit te breiden of in te korten.

Wijzigingen van deze gebruiksvoorwaarden

Lekker in het Leven behoudt zich het recht voor wijzigingen aan deze gebruiksvoorwaarden aan te brengen. De leden zullen van deze wijzigingen worden verwittigd, hetzij bij het inloggen op het Lekker in het Leven-platform of via e-mail. Mochten de leden niet akkoord met de wijzigingen gaan, dan dienen ze hun lidmaatschap stop te zetten. In het andere geval zullen de wijzigingen effectief worden vanaf een tijdstip dat door Lekker in het Leven wordt gespecificeerd.

Copyright

De inhoud van de website van de Ambassadeurs Club en andere documenten en materialen dat Lekker in het Leven aan de leden/Ambassadeurs geeft, worden in het algemeen beschermd door copyright en mogen enkel worden gebruikt in overeenstemming met de richtlijnen en de voorwaarden van Lekker in het Leven. Elke andere reproductie, verdeling, weergave of publieke ontsluiting is verboden zonder de goedkeuring van de copyrighthouder.

In de gevallen waarin Lekker in het Leven aanbiedt om software te downloaden, omvat dit enkel het recht om dergelijke software op één computer te gebruiken waarvoor hij bedoeld is.

Lekker in het Leven Ambassadeurs die bijdragen op Lekker in het Leven blogs publiceren, staan Lekker in het Leven een niet-exclusief gebruiksrecht toe op hun blogposts, commentaren, foto’s en video’s toe dat onbeperkt in de tijd en ruimte is.

Door inhoud voor te leggen aan Lekker in het Leven Ambassadeurs, vertegenwoordigt en waarborgt u dat:

 • U hiertoe de enige auteur en eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten bent. Alle door u voorgelegde inhoud is accuraat. U bent minstens 18 jaar oud. Het gebruik van de inhoud die u voorlegt is geen inbreuk op deze gebruiksvoorwaarden.
 • U gaat eveneens akkoord en u waarborgt dat u geen enkele inhoud zal voorleggen waarvan u weet dat ze vals, inaccuraat of misleidend is; die een inbreuk is op het copyright of enig ander recht van derde partijen; die een inbreuk is op de wettelijke voorzieningen of officiële instructies; waarvoor u een compensatie of enige consideratie van een derde partij gekregen hebt; die informatie die verwijst naar andere websites, adressen, e-mailadressen, contactinformatie of telefoonnummers bevat; die computervirussen, wormen of andere mogelijk schadelijke computerprogramma’s of –bestanden bevat. U gaat ermee akkoord Lekker in het Leven en Procter & Gamble (en zijn officials, leidinggevenden, directeurs, vertegenwoordigers, filialen, joint ventures, werknemers en derde partij dienstverleners) te vergoeden en te vrijwaren tegen alle claims, vragen en schade – met inbegrip van alle wettelijke en rechtbankkosten – die voortvloeien uit het verbreken van uw hierboven uiteengezette representaties en waarborgen.
 • Voor elke inhoud die u voorlegt, geeft u Lekker in het Leven, zonder compensatie, een niet-exclusief in de tijd en ruimte onbeperkt gebruiksrecht en geeft u Lekker in het Leven de toelating de inhoud te verdelen en eveneens te reproduceren en het publiek beschikbaar te maken.
 • Lekker in het Leven en het respectievelijke merk behouden zich het recht voor elke inhoud op de website van Lekker in het Leven waarvan Lekker in het Leven vindt dat ze inhoudsrichtlijnen of enige andere bepaling van deze gebruiksvoorwaarden schendt naar eigen goeddunken te wijzigen, in te korten of te verwijderen.
 • Lekker in het Leven behoudt zich het recht voor om welke reden ook, elk oordeel te verwijderen of de publicatie ervan te weigeren. U bent verantwoordelijk voor de inhoud van uw bijdragen binnen het toepassingsgebied van uw relatie met Lekker in het Leven.

Beschikbaarheid van de website en Ambassadeurs Club diensten

Lekker in het Leven behoudt zich het recht voor zijn website en zijn diensten niet verder door te zetten en op elk ogenblik de relatie te beëindigen. De website en andere diensten kunnen ook tijdelijk niet beschikbaar zijn omwille van technische problemen. Leden/Ambassadeurs hebben niet het recht te eisen dat de website van de Ambassadeurs Club diensten te allen tijde beschikbaar is.

Regel van scheidbaarheid, keuze van de wet

Mocht een of andere individuele bepaling ongeldig zijn of worden, wordt de geldigheid van de overblijvende bepalingen hierdoor niet aangetast. De Nederlandse wet zal van toepassing zijn op de relatie tussen het lid/Ambassadeur en Lekker in het Leven.

Beheer Cookies